Μπόκα Τζούνιορς: Ψάχνεται για Καβάνι!

Στο στόχαστρο της Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται ο Έντινσον Καβάνι, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι.

Μπόκα Τζούνιορς: Ψάχνεται για Καβάνι!

Έπειτα από επτά χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Έντινσον Καβάνι είναι έτοιμος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, βρισκόμενος στα 33 του χρόνια.

Το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε πολύ κοντά στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά η μεταγραφή χάλασε και η μετακίνησή του στην ισπανική πρωτεύουσα δεν ολοκληρώθηκε.

Φυσικά, ο Ουρουγουανός επιθετικός και φέτος βρίσκεται ήδη στο στόχαστρο αρκετών ομάδων ενόψει του καλοκαιριού. Μία από αυτές φαίνεται ότι είναι και η Μπόκα Τζούνιορς. Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη για την ομάδα του Μπουένος Άιρες, ωστόσο οι ιθύνοντες είναι διατεθειμένοι να το παλέψουν.

Ο Καβάνι στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην καριέρα του με τη φανέλα της Μπόκα, κάτι που οι Αργεντινοί θα κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους.

Φυσικά, δεν θα είναι σε θέση να τους προφέρουν τα χρήματα που θα μπορέσει να εξασφαλίσει στην Ευρώπη, όμως δεν πρόκειται να παρατήσουν και τη συγκεκριμένη υπόθεση, πριν διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες απόκτησης του Ουρουγουανού άσου έχουν.