«Η Φενέρμπαχτσε έκανε πρόταση στον Μιραλάς»

Για επίσημη πρόταση της Φενέρμπαχτσε στον άλλοτε επιθετικό του Ολυμπιακού Κέβιν Μιραλάς κάνουν λόγο δημοσιεύματα στην Τουρκία. 

«Η Φενέρμπαχτσε έκανε πρόταση στον Μιραλάς»

Δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του Κέβιν Μιραλάς βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε. Όπως κάνουν λόγο στην Τουρκία, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης παρακολουθεί πολύ στενά την περίπτωση του Βέλγου επιθετικού, ενώ κατέθεσε και επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή.

Ο 32χρονος στράικερ πριν από λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από την Αντβέρπ και η Φενέρμπαχτσε έχει δείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον της, καθώς, όπως αναφέρουν στη γειτονική χώρα, έχει καταθέσει πρόταση στην πλευρά τού πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Οι «χαμηλές πτήσεις» του Μιραλάς μετά το «αντίο» στον Ολυμπιακό

Ο άλλοτε επιθετικός των Πειραιωτών τη φετινή σεζόν, πριν διακοπούν τα πρωταθλήματα λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού, είχε 2 γκολ και 2 ασίστ σε 21 ματς.

Ο Μιραλάς πραγματοποίησε μέτριες εμφανίσεις με τη φανέλα της Αντβέρπ με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους και ο παίκτης να ετοιμάζεται για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, η οποία δεν αποκλείεται να είναι η Φενέρ, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο διεθνής στράικερ έμεινε ελεύθερος και να τον εντάξει στο ρόστερ της.

Η Φενερμπαχτσέ «χτυπάει» τον Μιραλάς

Παράλληλα, οι Τούρκοι στα ρεπορτάζ τους αναφέρονται στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, αλλά και από τις Έβερτον, Φιορεντίνα. Να σημειωθεί ότι συνολικά με την ερυθρόλευκη φανέλα ο Μιραλάς έπαιξε σε 86 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 36 γκολ και 15 ασίστ.

Οι Τούρκοι μάλιστα αναφέρουν ότι για την περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς ενδιαφέρονται σύλλογοι από το Βέλγιο, αλλά και την Premier League, όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα της Έβερτον.