Η Φενερμπαχτσέ «χτυπάει» τον Μιραλάς

Η Φενερμπαχτσέ ετοιμάζει κίνηση για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς που μένει ελεύθερος από την Αντβέρπ.

Η Φενερμπαχτσέ «χτυπάει» τον Μιραλάς

Στο… μάτι της Φενερμπαχτσέ έχει μπει ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος αγωνίζεται στην Αντβέρπ. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού έχει 2 γκολ και 2 ασίστ σε 21 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, αλλά οι Τούρκοι τον έχουν στη λίστα τους από την περασμένη σεζόν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα η Φενέρ παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος έχει κάνει ένα πολύ πετυχημένο πέρασμα από τον Ολυμπιακό. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται με το τέλος της σεζόν και η Φενέρ καραδοκεί για να τον πάρει ελεύθερο.

Το ενδιαφέρον της ομάδας της Πόλης για τον Μιραλάς δεν είναι τωρινό, αφού και πέρσι το καλοκαίρι είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Τότε τα "καναρίνια" δεν είχαν καταφέρει να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή, αλλά τώρα δείχνουν αποφασισμένα να το πετύχουν.

Στην Τουρκία λένε ακόμα και για συμβόλαιο στα 2,4 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον δελεάσουν να πει το "ναι" και να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία.