Φαβορί η Λίβερπουλ για τον Κουλιμπαλί!

Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Νάπολι Καλιντού Κουλιμπαλί έχει η Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσιεύματα. 

Φαβορί η Λίβερπουλ για τον Κουλιμπαλί!

Το όνομά του Καλιντού Κουλιμπαλί θα είναι ένα από τα πιο... καυτά του καλοκαιριού. Ο κεντρικός αμυντικός της Νάπολι με τις εμφανίσεις του έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα κορυφαίων ομάδων όπως η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι οποίες εμφανίζονται ως οι δύο επικρατέστερες για την απόκτησή του.

Η Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε τον Κουλιμπαλί της Νάπολι

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με όσα αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα, μία από τις δύο ομάδες έχει το προβάδισμα στην κούρσα για την απόκτηση του Κουλιμπαλί και αυτή είναι η Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκονται λοιπόν στην... πολ ποζίσιον ώστε να υπογράψουν τον Σενεγαλέζο στόπερ λόγω της συμμετοχής τους στο Champions League.

Σύμφωνα με αυτά τα δημοσιεύματα, ο παίκτης έχει κάνει γνωστή την επιθυμία του να μεταγραφεί σε ομάδα η οποία θα συμμετέχει στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Επαφές Νάπολι - Λίβερπουλ για τον Κουλιμπαλί»

Η Λίβερπουλ θα είναι μία από τις ομάδες που θα δώσουν το «παρών» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης σεζόν, εν αντιθέσει με την ομάδα του Μάντσεστερ, καθώς τα πάντα στην Premier League παραμένουν ανοιχτά, ενώ άπαντες βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης για επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Νάπολι: Ζητά 100 εκατομμύρια... ακατέβατα για Κουλιμπαλί!

Ενδιαφέρον ωστόσο παρουσιάζει και η στάση που θα κρατήσει η Νάπολι για την υπόθεση του Κουλιμπαλί, η οποία, σύμφωνα με παλιότερα δημοσιεύματα, δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή με λιγότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ.