Ο μάνατζερ του Σολδάνο «δείχνει» Μπόκα και περιμένει τον Ολυμπιακό (vid)

Ο μάνατζερ του Φράνκο Σολδάνο δήλωσε πως δεν έχει καμία ενημέρωση από τον Ολυμπιακό για το μέλλον του πελάτη του.

Ο μάνατζερ του Σολδάνο «δείχνει» Μπόκα και περιμένει τον Ολυμπιακό (vid)

Στην Αργεντινή το θέμα του Φράνκο Σολδάνο απασχολεί αρκετά τα Μέσα, αλλά τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Τελευταίο ρεπορτάζ από τη Λατινική Αμερική ανέφερε ότι η Μπόκα Τζούνιορς δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αγορά του παίκτη από τον Ολυμπιακό.

Για το θέμα έκανε δηλώσεις ο μάνατζερ του Αργεντινού, φορ, Ερνάν Ρουμπιόλα μιλώντας στην Crack Deportivo. Υποστήριξε ότι ο Σολδάνο θέλει να συνεχίσει στην Μπόκα αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα πρώτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμπιόλα:

«Δεν έχω ακούσει ότι ο Ολυμπιακός δε θέλει τον Φράνκo και θα ήταν φυσιολογικό να παραμείνει μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό του. Αν η Μπόκα δεν τον ανανεώσει, μπορεί μόνο να επιστρέψει εκεί αλλά το ενδεχόμενο αγοράς θα παραμένει ανοικτό. Το πρώτο πράγματα που πρέπει να συζητήσουμε είναι η ανανέωση του συμβολαίου (με τον Ολυμπιακό) και στη συνέχεια η δυνατότητα συνέχισης στην Μπόκα με νέο δανεισμό».

Αναφερόμενος στις προθέσεις του Σολδάνο ο Ρουμπιόλα ήταν σαφής: «Ο Φράνκο θέλει να μείνει στην Μπόκα και είναι εξαιρετικά ευγνώμων στο κλαμπ και τους ανθρώπους του. Το πιο όμορφο πράγμα που του συνέβη είναι που στέφθηκε πρωταθλητής μαζί της. Η επιθυμία και η θέλησή του είναι να μείνει εκεί, αλλά θα πρέπει να ανανεωθεί το συμβόλαιό του».

Το βίντεο με τις δηλώσεις του Ρουμπιόλα