Πέδρο Νέτο: «Όνειρό μου που παίζω στην Αγγλία - Προσπαθώ να μοιάσω στον Ρονάλντο!»

Ο νεαρός άσος της Γουλβς, Πέδρο Νέτο, μιλάει για την πορεία του στην Premier League την οποία και αποθεώνει, ενώ αναφέρεται μεταξύ άλλων στον αντίπαλο των «λύκων» στο Europa League, τον Ολυμπιακό.

Πέδρο Νέτο: «Όνειρό μου που παίζω στην Αγγλία - Προσπαθώ να μοιάσω στον Ρονάλντο!»

Ο Πέδρο Νέτο παραδέχεται ευθαρσώς ότι ζει το όνειρό του παίζοντας στην Premier League με τη φανέλα της Γουλβς, σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού κλαμπ και αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League.

O 20χρονος Πορτογάλος εξτρέμ αποθεώνει το αγγλικό ποδόσφαιρο, τονίζει ότι θαυμάζει και προσπαθεί να μοιάσει στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ στα γκολ που έχει πετύχει με τη φανέλα των «λύκων» σημειώνει και αυτό με το οποίο ισοφάρισε η ομάδα του το τέρμα του Ελ Αραμπί στη μονομαχία με τους Πειραιώτες στο Φάληρο.

«Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι το πιο συναρπαστικό στον κόσμο. Ήταν το όνειρό μου (σ. να παίξω εκεί) από παιδί! Μικρός παρακολουθούσα τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην τηλεόραση όταν έπαιζε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι σε διαφορετικό επίπεδο. Προσπαθώ να τον μιμηθώ στο γήπεδο».

Ερωτηθείς για τα αγαπημένα του γκολ με τα χρώματα της Γουλβς, ο Νέτο τόνισε:

«Εκτός από αυτό που σκόραρα απέναντι στη Γουότφορντ, ένα ματς όπου χάσαμε, όλα τα άλλα μου είναι αξέχαστα. Στο ντεμπούτο μου στο Europa League βοήθησα στη συντριβή επί της Πιούνικ, ξεκίνησα την επαναφορά μας απέναντι στη Σαουθάμπτον και πέτυχα και το μοναδικό μας γκολ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».