Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Πυρά» Ινς για Πογκμπά!

Ο Πολ Ινς αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του Πολ Πογκμπά κατά τη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας ότι η ομάδα πρέπει να τον ξεφορτωθεί.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Πυρά» Ινς για Πογκμπά!

Ο Πολ Πογκμπά δεν έχει καταφέρει να πιάσει τα υψηλά στάνταρ απόδοσης που θα ήθελε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και, σύμφωνα με τον Πολ Ινς, ούτε πρόκειται.

Ο Άγγλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θεωρεί τη συμπεριφορά του Γάλλου απαράδεκτη, ενώ συμβουλεύει τους «κόκκινους διαβόλους» πως το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να τον... ξεφορτωθούν!

«Υπάρχει αυτή η κατάσταση με τον Πογκμπά από πόσο, σχεδόν δύο χρόνια τώρα; Συνεχίζει και συνεχίζει, δεν τελειώνει ποτέ. Έχω νευριάσει, οι οπαδοί το ίδιο, ποιος δεν είναι;», σχολίασε αρχικά ο Ινς

«Ουσιαστικά, δεν έχει πάρει ποτέ μεταγραφή στην Γιουνάιτεντ. Κατά τη γνώμη μου, δεν πείστηκε ποτέ από την απόφαση να επιστρέψει. Βλέπω πως είναι μετανιωμένος που επέστρεψε στο Μάντσεστερ.

Η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή, ειδικά εκτός γηπέδου, και αυτό ισχύει και για τον μάνατζέρ του (σ.σ. Μίνο Ραϊόλα). Επιπλέον, ούτε οι εμφανίσεις του στο γήπεδο ήταν υψηλού επιπέδου.

Ο Σόλσκιερ προσπαθεί να οδηγήσει την ομάδα στο σωστό μονοπάτι, αλλά ο Πογκμπά δεν κάνει καλό στο σύλλογο με την παρουσία του. Έχει πάρα πολλούς περισπασμούς, ο χρόνος του εδώ έχει τελειώσει.

Εαν έρθει μία καλή πρόταση, ο προπονητής θα πρέπει να τον ξεφορτωθεί. Είναι κρίμα γιατί θα μπορούσε να είναι ένας μεγάλος παίκτης, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι».

Υπενθυμίζεται ότι ο 2016 ο Πογκμπά μεταγράφηκε από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ, με τον Γάλλο άσο να μην κατορθώνει να δικαιώσει τους «κόκκινους διαβόλους» για αυτή τους την κίνηση.