Λίβερπουλ: Ζητάει περισσότερο χρόνο για τον Τίμο Βέρνερ

H Λίβερπουλ ζητάει περισσότερο χρόνο για να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ.

Λίβερπουλ: Ζητάει περισσότερο χρόνο για τον Τίμο Βέρνερ

Οι «κόκκινοι» έχουν ενημερώσει την Λειψία ότι χρειάζονται λίγο χρόνο μέχρι να καταθέσουν επίσημη προσφορά για τον Γερμανό επιθετικό.

«Ο Βέρνερ πιέζει για Λίβερπουλ»

Είναι γνωστό ότι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ θέλει να κάνει κάτοικο Anfield τον Τίμο Βέρνερ. Ωστόσο η εξελίξεις εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού «φρενάρουν» την επίσημη πρόταση στην Λειψία για να αγοράσουν τον Γερμανό επιθετικό.

Ακόμη και το ενδεχόμενο να μην γίνει ποτέ επίσημη πρόταση για την αγορά του Βέρνερ εξαιτίας της κατάστασης που βιώνουν οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι.

Να θυμίσουμε ότι το ποσό που πρέπει να καταβάλει η Λίβερπουλ, σύμφωνα με την ρήτρα αποδέσμευσης του Βέρνερ εκτιμάται στα 52,7 εκατ. λίρες. Ο Γερμανός τεχνικός βέβαια είναι διατεθειμένος να δαπανήσει αυτό το ποσό προκειμένου να αποκτήσει τον 24χρονο επιθετικό.

«Mundo Deportivo»: Αν δεν προχωρήσει του Λαουτάρο, η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί για Βέρνερ

Στο Λίβερπουλ θα περιμένουν λίγες εβδομάδες ακόμα, ώστε να εκτιμήσουν την κατάσταση της επερχόμενης καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, για να κινηθούν στην απόκτηση του Τίμο Βέρνερ.

Εν τω μεταξύ φαίνεται να δείχνει ενδιαφέρον και το αντίπαλο δέος της Λίβερπουλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Γερμανού φορ.