«Ο Βέρνερ πιέζει για Λίβερπουλ»

Ο Τίμο Βέρνερ σύμφωνα με την «Bild» θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ και όχι σε άλλη γερμανική ομάδα. 

«Ο Βέρνερ πιέζει για Λίβερπουλ»

Η Λίβερπουλ φαίνεται να είναι η ομάδα όπου έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του Τίμο Βέρνερ.

Παρά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες, σχετικά με... μπάσιμο της Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του Γερμανού επιθετικού, οι «Reds» παραμένουν ως το φαβορί για την υπογραφή του ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Bild», ο Γερμανός επιθετικός δεν θέλει να αγωνιστεί σε άλλον γερμανικό σύλλογο και πιέζει την διοίκηση της Λειψία να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

«Κλείνει» στη Λίβερπουλ ο Βέρνερ (pic)

Ο τεχνικός της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ και οι συνεργάτες όλο αυτό το διάστημα ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Βέρνερ και όπως φαίνεται έχουν πείσει τον στράικερ της γερμανικής ομάδας να μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Λίβερπουλ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, ο Βέρνερ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Λίβερπουλ και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον 24χρονο επιθετικό.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί, πως ο Τίμο Βέρνερ έχει συμβόλαιο με την Λειψία έως και το καλοκαίρι του 2023, με την ρήτρα αποδέσμευσης του να βρίσκεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ.