«Mundo Deportivo»: Αν δεν προχωρήσει του Λαουτάρο, η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί για Βέρνερ

Η Μπαρτσελόνα είναι γνωστό ότι θα κάνει τα πάντα για να κάνει δικό της τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Αν όμως δεν τα καταφέρει, θα προχωρήσει στο σχέδιο Β που περιλαμβάνει τον Τίμο Βέρνερ.

«Mundo Deportivo»: Αν δεν προχωρήσει του Λαουτάρο, η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί για Βέρνερ

Ο... φάκελος Λαουτάρο Μαρτίνες εξακολουθεί να απασχολεί τα πρωτοσέλιδα του ισπανικού Τύπου. Μάλιστα η εφημερίδα «Sport» αναφέρει πως η Ίντερ είναι έτοιμη να δελεάσει τον Αργεντινό επιθετικό προκειμένου να κλείσει τα αυτιά του στις μαδριλένικες... σειρήνες και να παραμείνει στο Μιλάνο.

Μπαρτσελόνα: Ο Αρτούρ ως αντάλλαγμα για Λαουτάρο και η περίπτωση Ουμτιτί

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να κάνει μια νέα προσφορά στους Ιταλούς προκειμένου να αποκτήσει τον χαρισματικό σκόρερ, καθώς η ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει στα 111 εκατομμύρια ευρώ είναι -ελέω κορονοϊού- μεγάλη, ακόμη και για έναν σύλλογο όπως ο καταλανικός.

Mundo: «Ο Νεϊμάρ θέλει Μπαρτσελόνα και με λιγότερα χρήματα» (pic)

Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Μαρτίνες, οι «μπλαουγκράνα» αναμένεται να ενεργοποιήσουν το... σχέδιο Β. Και αυτό αφορά στον Τίμο Βέρνερ, όπως αποκαλύπτει η «Mundo Deportivo», με τον Γερμανό άσο της Λειψίας να αποτελεί μία αξιόπιστη λύση, την ώρα που ο Λουίς Σουάρες έχει αποθεραπευτεί και είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, όταν το επιτρέψει η πανδημία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ