Ο Πάντελιτς στην καλύτερη ενδεκάδα του Άγιαξ: «Τεράστια τιμή!» (vid)

Ο παλιός άσος του Ολυμπιακού και νυν αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Σερβίας, Μάρκο Πάντελιτς, ψηφίστηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του Άγιαξ από τους φιλάθλους της ολλανδικής ομάδας και έκανε δηλώσεις για τη διάκρισή του.

Ο Πάντελιτς στην καλύτερη ενδεκάδα του Άγιαξ: «Τεράστια τιμή!» (vid)

Μία ακόμα διάκριση για τον σπουδαίο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος σε ψηφοφορία φίλων του Άγιαξ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του «Αίαντα».

Ο 41χρονος πλέον Πάντελιτς, παλιός άσος του Ολυμπιακού, του Ερυθρού Αστέρα και της Χέρτα Βερολίνου, αγωνίστηκε στον Άγιαξ τη σεζόν 2009-10, έχοντας απολογισμό 21 γκολ σε 39 εμφανίσεις με την ολλανδική ομάδα.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του έκανε λόγο για τεράστια τιμή από τους φίλους του Άγιαξ, τους οποίους ευχαρίστησε και πρόσθεσε ότι θα τους έχει πάντα στην καρδιά του:

«Πρόκειται για τεράστια τιμή και προνόμιο. Ακόμα και η πρόταση του ονόματός μου για την καλύτερη ενδεκάδα ήταν... θαύμα! Να ψηφίζεται ανάμεσα στους καλύτερους της ομάδας δίνει μία εντελώς άλλη διάσταση (σ. σε αυτή τη διάκριση).

Είναι μια αναγνώριση που δεν αγοράζεται, είναι κάτι που κερδίζεις στο γήπεδο, όχι μόνο με την απόδοσή σου αλλά και με τις ανθρώπινες αρετές σου. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του Άγιαξ. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Τους ευχαριστώ για αυτή την αναγνώριση».

Δείτε το τοπ 10 των γκολ του Πάντελιτς με τη φανέλα του Άγιαξ: