Παίρνει εξιτήριο ο Σαμπιά που ήταν σε τεχνητό κώμα

Πολύ ευχάριστα τα νέα για τον μέσο της Μονπελιέ Τζούνιορ Σαμπιά, ο οποίος αναμένεται να πάρει εξιτήριο, καθώς βγήκε από την εντατική στην οποία νοσηλευόταν λόγω κορονοϊού. 

Παίρνει εξιτήριο ο Σαμπιά που ήταν σε τεχνητό κώμα

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον ποδοσφαιριστή της Μονπελιέ Τζούνιορ Σαμπιά.

Ο 23χρονος μέσος της γαλλικής ομάδας, που αποτέλεσε τον πρώτο ποδοσφαιριστή της Ligue 1 που διαγνώστηκε με κορονοϊό, έχει πλέον βγει από την εντατική και μάλιστα τις επόμενες μέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται.

Στην εντατική ο μέσος της Μονπελιέ Τζούνιορ Σαμπιά

Ο Σαμπιά εμφάνισε αρχικά συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, το τεστ που έκανε για τον κορονοϊό βγήκε αρνητικό και πήρε αμέσως την επόμενη μέρα εξιτήριο. Παρ' όλα αυτά, στη συνέχεια εμφάνισε συμπτώματα δύσπνοιας με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε νέο τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Ο ίδιος μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου μπήκε και κάποιες ημέρες σε τεχνητό κώμα.

Όμως από την περασμένη Τρίτη (26/4) έχει βγει από τη ΜΕΘ και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη, σκορπώντας χαμόγελα στους δικούς του ανθρώπους και γενικότερα σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Κορονοϊός: Σε τεχνητό κώμα ο Τζούνιορ Σαμπιά της Μονπελιέ

Η κατάστασή του είναι πλέον πολύ καλύτερη και για τον λόγο αυτόν αναμένεται να πάρει άμεσα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Τη φετινή σεζόν ο 23χρονος χαφ είχε 1 γκολ και 1 ασίστ σε 22 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μονπελιέ.