Κορονοϊός: Σε τεχνητό κώμα ο Τζούνιορ Σαμπιά της Μονπελιέ

Σε τεχνητό κώμα βρίσκεται από το Σάββατο (25/4) ο Τζούνιορ Σαμπιά της Μονπελιέ, καθώς παρουσίασε έντονα συμπτώματα λόγω του κορονοϊού. Σταθερή η κατάστασή του, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Κορονοϊός: Σε τεχνητό κώμα ο Τζούνιορ Σαμπιά της Μονπελιέ

Σε τεχνητό κώμα βρίσκεται πλέον ο Τζούνιορ Σαμπιά, ύστερα από τα έντονα συμπτώματα που παρουσίασε εξαιτίας του κορονοϊού.

Ο 23χρονος μέσος της Μονπελιέ έγινε ο πρώτος παίκτης της Ligue 1 που μολύνεται με τον νέο ιό και εισήλθε στο νοσοκομείο από την περασμένη Τρίτη, έχοντας παρουσιάσει συμπτώματα γαστρεντερίτιδας για τρεις συνεχόμενες ημέρες.

Στην εντατική ο μέσος της Μονπελιέ, Σαμπιά

Αρχικά ο Σαμπιά είχε βρεθεί αρνητικός στον ιό ύστερα από τεστ στο οποίο υποβλήθηκε και επρόκειτο να επιστρέψει στο σπίτι του την Τετάρτη, προτού αρχίσει να παρουσιάζει αναπνευστικά προβλήματα.

Την Πέμπτη ο νεαρός άσος μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου πλέον βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, με τον ατζέντη του να ενημερώνει σχετικά:

«Η κατάστασή του πλέον είναι σταθερή, όπως μας λένε και οι γιατροί. Δεν έχει επιδεινωθεί, αλλά ούτε κι έχει βελτιωθεί. Είναι σκληρό, γιατί σεβόταν την καραντίνα... Πιθανότατα κόλλησε τον ιό ενώ έκανε ψώνια».