Στη Λεβερκούζεν μέχρι το 2023 ο Αρανγκίζ

«Ασπιρίνη» για τα επόμενα τρία χρόνια θα παραμείνει ο Χιλιανός μέσος, Τσαρλ Αρανγκίζ που ανανέωσε μέχρι το καλοκαίρι του 2023. 

Στη Λεβερκούζεν μέχρι το 2023 ο Αρανγκίζ

Με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Τσαρλς Αρανγκίζ. Ο 31χρονος μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στη Γερμανία μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

«Τις τελευταίες εβδομάδες κάναμε πολλές συζητήσεις με τον Τσαρλς και η επιθυμία του να μείνει εδώ ήταν αυτή που οδήγησε στην επέκταση του συμβολαίου του», είπε ο γενικός διευθυντής της Λεβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ. «Ο Τσαρλς είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας».

Τις προηγούμενες εβδομάδες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως ο Χιλιανός μέσος είχε συμφωνήσει με την Μπάγερν Μονάχου, ενώ είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων από τη Λατινική Αμερική, αλλά και την Τουρκία.

Ο αθλητικός διευθυντής της Λεβερκούζεν, Σιμόν Ρόλφες, συμπλήρωσε: «Ο Τσαρλς μπορεί να διαβάσει το παιχνίδι, να αλλάξει ταχύτητα την κατάλληλη στιγμή, είναι απίστευτα ψύχραιμος και προσδίδει στους συμπαίκτες του σιγουριά και υποστήριξη. Η επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη τρία χρόνια, είναι ένα θετικό σημάδι για ένα ευοίωνο μέλλον».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ