Πρωταθλήτρια Γαλλίας η Παρί Σεν Ζερμέν μετά την διακοπή του πρωταθλήματος

Η διοργανώτρια Αρχή της Ligue 1 αποφάσισε να στέψει την Παρί Σεν Ζερμέν πρωταθλήτρια για τη σεζόν 2019/20, κατακυρώνοντας την υπάρχουσα βαθμολογία, σύμφωνα με την «Equipe».

Πρωταθλήτρια Γαλλίας η Παρί Σεν Ζερμέν μετά την διακοπή του πρωταθλήματος

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα στεφθεί κανονικά πρωταθλήτρια στην Ligue 1 για τη σεζόν 2019/20, παρά την διακοπή της αγωνιστικής δράσης στη Γαλλία λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, σύμφωνα με δημοσίευμα γαλλικής εφημερίδας.

Champions League: Κανονικά Παρί ΣΖ και Λιόν, παρά το «λουκέτο» στη Ligue 1

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το σημερινό (30/4) ρεπορτάζ της «Equipe», η διοργανώτρια Αρχή έχει αποφασίσει να δώσει στους «πρωτευουσιάνους» τον τίτλο για τη φετινή σεζόν.

Η Παρί προπορευόταν 12 βαθμούς από τους διώκτες της και έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο, τη στιγμή που αποφασίστηκε η αναβολή του ποδοσφαίρου με την πανδημία του κορονοϊού στον πλανήτη.

Ligue1: Της έβαλε «λουκέτο» ο Μακρόν!

Να σημειωθεί, ότι πριν λίγες μέρες αποφασίστηκε η οριστική διακοπή της αγωνιστικής περιόδου στις δύο «μεγάλες» κατηγορίες της Γαλλίας, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις που θα αφοτούν τον τίτλο, τις θέσεις της Ευρώπης, τον υποβιβασμό αλλά και τον προβιβασμό.

Τα 3 σενάρια που εξετάζουν στη Γαλλία για την τελική βαθμολογία