Άδεια στη Γιουνάιτεντ για θέσεις ορθίων στο «Ολντ Τράφορντ»!

Νέες θέσεις που θα επιτρέπουν στους φιλάθλους να στέκονται όρθιοι, ετοιμάζει για το γήπεδό της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Άδεια στη Γιουνάιτεντ για θέσεις ορθίων στο «Ολντ Τράφορντ»!

Θετική ήταν απάντηση στο αίτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τοποθετήσει θέσεις ορθίων στην έδρα της, το «Ολντ Τράφορντ», και έπειτα από αυτή την εξέλιξη ξεκινά πλέον τις διαδικασίες διαγωνισμού για την ανάληψη του έργου από κάποια εταιρεία.

Ο αγγλικός σύλλογος αναμένεται να τοποθετήσει 1.500 νέες θέσεις δοκιμαστικά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2020-21) και σε περίπτωση που το σχέδιο είναι επιτυχημένο και δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τους φιλάθλους, τότε θα δημιουργήσει κι άλλες παρόμοιες θέσεις στο «Θέατρο των Ονείρων».

Υπενθυμίζεται πως οι θέσεις ορθίων στα βρετανικά γήπεδα απαγορεύτηκαν μετά την τραγωδία του Χίλσμπορο (σ. 15 Απριλίου 1989), ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχουν επιτραπεί τα συγκεκριμένα τύπου θέσεις σε γήπεδα ομάδων, όπως της Τότεναμ αλλά και της Γουλβς, ενώ στην Σκωτία η Σέλτικ έχει δημιουργήσει τέτοιες θέσεις στην έδρα της.

«Προτεραιότητά μας είναι να κρατήσουμε τους φιλάθλους μας ασφαλείς από την πανδημία του κορονοϊού. Μπορεί να φαίνεται περίεργο ότι αυτή την στιγμή μιλάμε για σχέδια του γηπέδου, αλλά το ποδόσφαιρο και οι οπαδοί μας θα επιστρέψουν όταν είναι ασφαλείς και οι προετοιμασίες μας πρέπει να συνεχιστούν στο παρασκήνιο. Ακούσαμε τα σχόλιά τους και δουλέψαμε για την έγκριση αυτής της πρότασης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος, Ρίτσαρντ Άρνολντ.