Ο Μέσι δεν ξέχασε τον Βιλανόβα - «Τίτο για πάντα»!

Η μορφή του Λιονέλ Μέσι με σκυμμένο το κεφάλι μπροστά σε ένα μεγάλο πανό που είχε κρεμαστεί στο Καμπ Νόου με τη μορφή του Τίτο Βιλανόβα... 

Ο Μέσι δεν ξέχασε τον Βιλανόβα - «Τίτο για πάντα»!

Έξι χρόνια πέρασαν από την αποφράδα ημέρα που ο Τίτο Βιλανόβα «έφυγε» από τη ζωή νικημένος από μια άνιση μάχη με την επάρατο νόσο. Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον πρώην προπονητή του, με τον οποίο μάλιστα είχε μια πιο στενή σχέση.

«Τίτο, για πάντα» ήταν το μήνυμα στη φωτογραφία που ανέβασε με τον ίδιο να σκύβει το κεφάλι μπροστά σε ένα μεγάλο πανό που είχε κρεμαστεί στο Καμπ Νόου με τη μορφή του Βιλανόβα.

Έξι χρόνια χωρίς τον Τίτο Βιλανόβα (vid)

Ο Τίτο εργάστηκε στη Μπαρτσελόνα μεταξύ 2008 και 2013, αρχικά ως βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πιο επιτυχημένο κύκλο στην ιστορία του ισπανικού συλλόγου και στη συνέχεια ως πρώτος προπονητής.

Είχε σφυρηλατήσει μια εξαιρετική σχέση με τον Μέσι και αποτέλεσε τον άνθρωπο «κλειδί» για να συνεχίσει στην ομάδα ο Αργεντινός σταρ όταν είχε αμφιβολίες για το μέλλον.

Ο Βιλανόβα έπεισε τον Μέσι να μείνει, έξι ημέρες πριν πεθάνει

Η Μπαρτσελόνα έφτασε τους 100 πόντους τη σεζόν 12-13 με τον Τίτο Βιλανόβα όπου στέφθηκε πρωταθλητής στην Ισπανία και στη συνέχεια παραιτήθηκε από τη θέση του. Από το 2011 είχε διαγνωστεί με καρκίνο και στις 25 Απριλίου του 2014 «έφυγε» μόλις 45 ετών.