Άλκμααρ για τερματισμό πρωταθλήματος στην Ολλανδία: «Δεν συμφωνούμε, να κριθεί στο γήπεδο!»

Μετά την Ουτρέχτη και η Άλκμααρ εξέφρασε την αντίθεσή της στην απόφαση τερματισμού του πρωταθλήματος Ολλανδίας, διαφωνώντας με τον διαμοιρασμό των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Άλκμααρ για τερματισμό πρωταθλήματος στην Ολλανδία: «Δεν συμφωνούμε, να κριθεί στο γήπεδο!»

Οι διαμαρτυρίες στο ποδόσφαιρο της Ολλανδίας για τον τρόπο με τον οποίο η ομοσπονδία έδωσε τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, μετά την οριστική αναστολή της Eredivisie με πρωθυπουργική απόφαση, μεγαλώνουν.

Tελειώνει το πρωτάθλημα η oλλανδική κυβέρνηση!

Μετά την Ουτρέχτη, που έκανε γνωστό ότι θα κινηθεί δικαστικά και με καταγγελία στην UEFA κατά της ομοσπονδίας για την απόφασή της να μην τη συμπεριλάβει στους δικαιούχους για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, φωνές ακούγονται και από την Άλκμααρ.

Άγιαξ: «Λυπηθήκαμε αλλά ήταν αναπόφευκτο»

Η ΑΖ ενίσταται γιατί η πρώτη θέση και η απευθείας είσοδος στους ομίλους του νέου Champions League δόθηκε στον Άγιαξ, με τον οποίο ισοβαθμούσε στην πρώτη θέση (με 56 βαθμούς), έχοντας υποδεέστερο συντελεστή στα τέρματα.

Eredevisie: Οριστική διακοπή χωρίς πρωταθλητή

Οι διοικούντες την Αλκμάαρ εστιάζουν τα παράπονά τους στο ότι φέτος, μέχρι το οριστικό lockdown, είχαν νικήσει τον Άγιαξ και στους δύο αγώνες του πρωταθλήματος στην Eredivisie, 1-0 εντός έδρας και 2-0 εκτός.

«Άρχισαν τα όργανα» στην Ολλανδία!

«Είμαστε απογοητευμένοι γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώσουμε, μέσα σ' αυτή την κρίση, ότι δεν συμφωνούμε με τον τρόπο που επέλεξε να μοιράσει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια» τόνισε ο γενικός διευθυντής της Αλκμάαρ, Ρόμπερτ Έενχορν.

«Ζητήσαμε να καταλήξουμε σε μία απόφαση που θα κριθεί μέσα στα γήπεδα, σε έναν περιορισμένο αριθμό αγώνων. Προτείναμε κι άλλα πράγματα τα οποία όμως δεν τα έλαβε σοβαρά η ομοσπονδία κι έμειναν αναπάντητα», πρόσθεσε.

Αναφορικά με την περίπτωση της Ουτρέχτης, η Ομοσπονδία έδωσε το τελευταίο εισιτήριο στην πέμπτη Βίλεμ, που όμως είχε ένα παιχνίδι περισσότερο από την Ουτρέχτη και χειρότερο συντελεστή τερμάτων.