Ιταλικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας για Νάπολι – Τσιμίκα

Το έφτασαν στο άλλο άκρο στην Ιταλία το θέμα του Τσιμίκα και της Νάπολι, κάνοντας λόγο για συμφωνία των δύο ομάδων. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.

Ιταλικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας για Νάπολι – Τσιμίκα

«Έλαβα μία πληροφορία από την Ελλάδα, ότι ο Ολυμπιακός και η Νάπολι ήρθαν σε συμφωνία για τον Τσιμίκα και αυτό που μπλοκάρει τις υπογραφές είναι ο... κορονοϊός», ανέφερε δημοσιογράφος ραδιοφωνικού σταθμού της Νάπολι την Πέμπτη (23/4).

Τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία ξεκίνησε ένα μπαράζ δημοσιευμάτων ότι η Νάπολι προχωράει την περίπτωση του Τσιμίκα για τα καλά και ότι έφτασε κιόλας να δώσει και τα χέρια με τον Ολυμπιακό.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Καμία Νάπολι και κανένας Ολυμπιακός δεν έχουν συμφωνήσει για την πώληση του 24χρονου αριστερού μπακ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ναι μεν οι «παρτενοπέι» έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον Τσιμίκα για την κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνάς τους, αλλά δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη κίνηση προς το παρόν.

Είναι δεδομένο ότι θα κάνουν σύντομα. Μπορεί τον επόμενο ή τον μεθεπόμενο μήνα να χτυπήσουν με κάθε επισημότητα την πόρτα του Ολυμπιακού, ελπίζοντας ότι θα ρίξουν κατά πολύ τις απαιτήσεις των «ερυθρολεύκων» που ζητούν 25 εκατομμύρια ευρώ.

Στην παρούσα φάση όμως όσα υποστηρίζουν στον ιταλικό Νότο παραπέμπουν σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας.