Κορονοϊός: Περικοπές και στις αποδοχές Βρέντζου η Νότιγχαμ

Περικοπές στις αποδοχές των μελών του ΔΣ της Νότιγχαμ, ανάμεσα στα οποία και ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Βρέντζος, έφερε ο κορονοϊός.

Κορονοϊός: Περικοπές και στις αποδοχές Βρέντζου η Νότιγχαμ

Το πρωτάθλημα της Championship έχει ανασταλεί και δεν είναι σαφές πότε θα ξεκινήσει, με τα παιχνίδια να έχουν διακοπεί επ' αόριστον λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το γεγονός έχει οδηγήσει σε συμπίεση τα οικονομικά των ομάδων που κοιτάζουν να περιορίσουν τη ζημία με κάθε τρόπο, καθώς και η επόμενη μέρα της πανδημίας διαγράφεται θολή.

To σενάριο που απεύχεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Οι ομάδες στην Αγγλία έχουν θέσει ένα μέρος του προσωπικού τους στο πρόγραμμα της κυβέρνησης (κάτι αντίστοιχο που συμβαίνει και στην Ελλάδα με την παροχή των 800 ευρώ).

Κορονοϊός: Η Νότιγχαμ ενέταξε μέρος του προσωπικού της στο κυβερνητικό πρόγραμμα

Για να βοηθήσουν την κατάσταση στη Νότιγχαμ, τόσο ο προπονητής Σαμπρί Λαμουσί και το επιτελείο του όσο και το διοικητικό συμβούλιο, αποτελούμενο από τον πρόεδρο Νίκολας Ράνταλ, τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιάννη Βρέντζο και τον διευθυντή Τζόνι Όουεν, δέχθηκαν σημαντική περικοπή αποδοχών, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα nottinghampost.

Koρονοϊός: Πώς το «όραμα» του Βαγγέλη Μαρινάκη εκτόξευσε τη Νότιγχαμ στα social media

Αυτό δεν εμποδίζει τη διοίκηση να συνεχίζει τις συζητήσεις με τον Λαμουσί για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει τον Ιούνιο και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σύντομα σε συμφωνία.