Koρονοϊός: Πώς το «όραμα» του Βαγγέλη Μαρινάκη εκτόξευσε τη Νότιγχαμ στα social media

To «όραμα» του Βαγγέλη Μαρινάκη αύξησε τους ακόλουθους της Νότιγχαμ Φόρεστ στα social media. 

Koρονοϊός: Πώς το «όραμα» του Βαγγέλη Μαρινάκη εκτόξευσε τη Νότιγχαμ στα social media

Με το ποδόσφαιρο να έχει ανασταλεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει βασικά εργαλεία για τις ομάδες στην επικοινωνία τους με τους οπαδούς.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει χρησιμοποιήσει τα Μέσα αυτά για να διαδώσει σημαντικά μηνύματα από τις ποδοσφαιρικές αρχές αλλά και να δείξει την υποστήριξή της στους ήρωες-εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας.

Championship, League 1: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη λίστα με τους πλουσιότερους ιδιοκτήτες ομάδων

Η δουλειά που έκανε το επικοινωνιακό επιτελείο απέδωσε καρπούς καθώς η Φόρεστ είναι το δεύτερο ταχύτερα αναπτυσσόμενο κλαμπ στην Championship σε αριθμούς ακολούθων σε όλα τα κανάλια των κοινωνικών μέσων (συμπεριλαμβανομένων των Twitter, Facebook, Instagram και YouTube).

Βάσει της έκθεσης της IQUII Sport οι «Κόκκινοι» έχουν σχεδόν 900.000 ακόλουθους σε όλες τις πλατφόρμες τους.

Ξαναγοράζει ο Μαρινάκης τη Νότιγχαμ; Το τρελό σενάριο της Daily Mail

Ο Τζόνι Όουεν, διευθυντής των Μέσων ενημέρωσης και επικοινωνίας του συλλόγου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου, στις δηλώσεις που έκανε, εξήρε τη συμβολή του ιδιοκτήτη του κλαμπ στην προσπάθεια αυτή.

«Μέσω του οράματος και της ηγεσίας του ιδιοκτήτη μας κ. Μαρινάκη και της διοίκησης, διαθέτουμε φανταστικό προσωπικό στο κλαμπ που πάντα σκέφτεται νέους και ελκυστικούς τρόπους για να αλληλεπιδρούμε με τους οπαδούς μας» δήλωσε στην ιστοσελίδα nottinghampost.

Ελλείψει αγώνων, οι ποδοσφαιριστές της Φόρεστ έχουν δραστηριοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Ο Μάτι Κας (μαζί με τον σκύλο του) και ο Ζοάο Καρβάλιο έκαναν βίντεο γυμναστικής, ενώ οι Τζο Γουόραλ και Τζον Μπόστοκ έχουν διαβάσει ιστορίες για να νανουρίσουν μικρά παιδιά.

«Έχουμε λάβει χιλιάδες email από τους εργαζόμενους (στο χώρο της Υγείας) που μας λένε τι σημαίνει για αυτούς η αναφορά μας. Για εμάς, είναι ένας μικρός τρόπος να δείξουμε τον τεράστιο θαυμασμό μας για αυτό που κάνουν» είπε ο Τζόνι Όουεν.