Οζίλ: Αρνήθηκε την εθελούσια μείωση μισθού στην Άρσεναλ

Η εθελούσια συμφωνία για περικοπή 12,5% του μισθού δεν βρήκε καθολική αποδοχή μεταξύ των παικτών την Άρσεναλ, αφού από τον Μεσούτ Οζίλ και δύο ακόμα παίκτες δεν έγινε δεκτή.

Οζίλ: Αρνήθηκε την εθελούσια μείωση μισθού στην Άρσεναλ

Μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση της Άρσεναλ για τη μείωση των μισθών του αγωνιστικού προσωπικού κατά 12,5%, οι πρώτες αντιδράσεις μεταξύ των παικτών έκαναν την εμφάνισή τους.

Συγκεκριμένα, ο Μεσούτ Οζίλ, σύμφωνα με τη Mirror, δεν δέχτηκε να συμμετάσχει στη συλλογική πρωτοβουλία για να ελαφρυνθεί οικονομικά η ομάδα. Ο λόγος γι' αυτή του την απόφαση είναι ότι δεν θέλει να βιαστεί να δεχτεί μια μείωση, η οποία θα κρατήσει μέχρι τα μέσα του επόμενου Μαρτίου, χωρίς να έχουν ακόμα διαμορφωθεί πλήρως οι συνέπειες λόγω κορονοϊού.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γερμανός, ο οποίος έχει ένα από τα υψηλότερα συμβόλαιο στο κλαμπ, με περίπου 2 εκατ. ευρώ τον μήνα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην πρωτοβουλία των συμπαικτών του, από τους οποίους ζήτησε χρόνο αλλά και να σεβαστούν την επιθυμία τους.

Πέραν τον Οζίλ, ακόμα δύο παίκτες των «κανονιέρηδων» έχουν αρνηθεί να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία. Ωστόσο, τα ονόματά τους δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.