Λαπόρτ: Αγόρασε τη στολή του αδικοχαμένου Βαστίν και την επέστρεψε στον πατέρα του (pic)

Εξαιρετική κίνηση από τον αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι Εμερίκ Λαπόρτ, ο οποίος αγόρασε τη στολή του αδικοχαμένου Αλέξις Βαστίν, την οποία είχε βάλει σε δημοπρασία ο πατέρας του για την ενίσχυση του γαλλικού υγειονομικού συστήματος.

 
Λαπόρτ: Αγόρασε τη στολή του αδικοχαμένου Βαστίν και την επέστρεψε στον πατέρα του (pic)

Σε μία σπουδαία και συνάμα συγκινητική ενέργεια προχώρησε ο Εμερίκ Λαπόρτ.

Συγκεκριμένα, ο κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, αγόρασε τη στολή του αδικοχαμένου, Αλέξις Βαστίν, την οποία είχε βάλει σε δημοπρασία ο πατέρας του για την ενίσχυση του γαλλικού υγειονομικού συστήματος.

Ο Αλέξις Βαστίν, ο οποίος ήταν πυγμάχος, ήταν ανάμεσα στα 10 άτομα που έχασαν την ζωή τους το 2015, όταν δύο ελικόπτερα συγκρούστηκαν στην Αργεντινή, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για ριάλιτι με διάσημους.

Ο πατέρας του Βαστίν, το τελευταίο διάστημα βλέποντας την κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού στην Γαλλία, έβαλε σε δημοπρασία τη στολή του γιου του, με σκοπό τα χρήματα από αυτή να διατεθούν για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Ο Λαπόρτ μόλις έμαθε για την παραπάνω κίνηση του πατέρα του Βαστίν, αγόρασε αμέσως την στολή, ενώ να σημειωθεί, πως αφότου εστάλησαν τα χρήματα από τον Γάλλο αμυντικό των «πολιτών» ο ίδιος επέστρεψε τη στολή πίσω στον πατέρα του.