Κάναντι: «Θέλω να προπονήσω μια ομάδα που θα μετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση»

Την επιθυμία του να επιστρέψει στους πάγκους και να αναλάβει μια ομάδα που θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση εξέφρασε ο άλλοτε προπονητής του Ατρόμητου και της Νυρεμβέργης, Νταμίρ Κάναντι.

Κάναντι: «Θέλω να προπονήσω μια ομάδα που θα μετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση»

Ο άλλοτε τεχνικός του Ατρόμητου Νταμίρ Κάναντι μιλώντας σε ιστοσελίδα της Αυστρίας εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στους πάγκους το καλοκαίρι και να προπονήσει μια ομάδα που θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ο 49χρονος προπονητής, που άφησε το στίγμα του στους Περιστεριώτες, τον περασμένο Νοέμβριο ακολούθησε χωριστούς δρόμους με τη Νυρεμβέργη την οποία είχε αναλάβει μετά το «διαζύγιό» του με τον Ατρόμητο και πλέον είναι έτοιμος για την επόμενη πρόκληση της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, ο Αυστριακός κόουτς υπογράμμισε αρχικά στις δηλώσεις του: «Ο στόχος μου είναι να αναλάβω το καλοκαίρι μια ομάδα. Δεν θεωρώ τελειωμένη την καριέρα μου. Θέλω να προπονήσω ομάδα που θα μετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Επίσης θέλω να εξελιχθώ».

Όσον αφορά το ανεπιτυχές πέρασμά του από τη Ραπίντ Βιέννης, προτού αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου, τόνισε: «Στη Ραπίντ Βιέννης είχα 12 τραυματίες ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και οι αρχηγοί Χόφμαν και Σβαμπ. Ίσως κανείς από τους δύο να μη με εμπιστευόταν. Όταν κάτι συμβαίνει στην ομάδα πυροδοτεί την εμπιστοσύνη, αλλά ο προπονητής πρέπει να μιλάει όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Έπρεπε πρώτα να γνωρίζω πώς λειτουργεί μια μεγάλη ομάδα. Για κάποιους οπαδούς η ομάδα είναι σαν θρησκεία. Η Ραπίντ δεν ήταν σημείο αναφοράς στην καριέρα μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον».