Προς ανανέωση Στρακόσια - Λάτσιο!

Η Λάτσιο και ο Θωμάς Στρακόσια βρίσκονται σε συζητήσεις που σύντομα θα οδηγήσουν στην επέκταση της συνεργασίας τους

Προς ανανέωση Στρακόσια - Λάτσιο!

Ενόσω διαρκεί η αγωνιστική απραξία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού οι ομάδες ετοιμάζουν την επομένη μέρα τους και η Λάτσιο δεν αποτελεί εξαίρεση.

Εδώ και μήνες «δουλεύει» την ανανέωση του συμβολαίου του Θωμά Στρακόσια, αλλά αν πιστέψουμε την «Gazzetta dello Sport» είναι κοντά στο χάπι εντ με τον γιο του Φώτη Στρακόσια, ο οποίος γεννήθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου. Ο νεαρός γκολκίπερ έχει στα χέρια του πρόταση συμβολαίου ως το 2025 με γενναία αύξηση απολαβών.

Ο 25χρονος διεθνής Αλβανός τερματοφύλακας δεσμεύεται με τους «λατσιάλι» ως το 2022, αλλά είναι από τους σχετικά χαμηλόμισθους του ρόστερ, με ετήσιες απολαβές λίγο πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Έτσι, για να «δέσει» έναν τερματοφύλακα που τη φετινή σεζόν είναι τρίτος στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε ποσοστό αποκρούσεων, έχοντας σταματήσει το 77,88% των σουτ που κατευθύνθηκαν στην εστία του (πρώτος είναι ο Άλισον της Λίβερπουλ και δεύτερος ο Ραΐκοβιτς της Ρεμς), αυξάνει τις αποδοχές του για να «αποκρούσει» το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, κυρίως από την Αγγλία.