Ντόρτμουντ: Επιστρέφει χρήματα σε οπαδούς για τα εισιτήρια

Σπουδαία κίνηση από τη διοίκηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία θα αποζημιώσει τους οπαδούς που έχουν αγοράσει ήδη εισιτήρια ή διαθέτουν διαρκείας αλλά δεν τα αξιοποιούν λόγω του κορονοϊού. 

Ντόρτμουντ: Επιστρέφει χρήματα σε οπαδούς για τα εισιτήρια

Ευχάριστα νέα για τους φιλάθλους της Ντόρτμουντ, όπως τα παρουσίασε το μεσημέρι της Πέμπτης (16/4) η διοίκηση του συλλόγου.

Οι Βεστφαλοί, παρά το γεγονός ότι έχουν πληγεί οικονομικά λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊό, σε συνεργασία με οπαδούς αποφάσισαν την αποζημίωση όσων έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια.

Είτε πρόκειται για μεμονωμένα εισιτήρια, στα οποία κι αφορά κυρίως η απόφαση, είτε για κάρτες διαρκείας, από τη στιγμή που οι φίλοι της Μπορούσια δεν μπορούν να κάνουν χρήση τους εξαιτίας του κορονοϊού έχουν το δικαίωμα σε επιστροφή χρημάτων μέσω ενός απλοποιημένου τρόπου που περιλαμβάνει όλα τα έξοδα που έκαναν για να τα αγοράσουν.

Όσον αφορά τα διαρκείας μάλιστα ο γερμανικός σύλλογος δίνει στον κόσμο του τέσσερις διαφορετικές επιλογές για την αποζημίωσή τους:

Οι δύο πρώτες είναι να πάρουν χρήματα είτε για όλα τα πέντε εναπομείναντα εντός έδρας ματς της Ντόρτμουντ είτε μεμονωμένα για καθένα εξ αυτών. Η τρίτη είναι να υπάρξει επιστροφή χρημάτων με το 19,09% του ποσού να δωρίζεται στο ίδρυμα της γερμανικής ομάδας «Leuchte Auf». Η τέταρτη είναι οι 55.000 κάτοχοι να αποκτήσουν μία φανέλα της Μπορούσια για τη νέα σεζόν, που θα κοστίζει 84,95 ευρώ.

Από κει και έπειτα, η αποζημίωση του κόσμου για τα εκτός έδρας ματς που δεν έγιναν κόντρα σε Βόλφσμπουργκ και Πάντερμπορν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού είναι λίγο... μπερδεμένη, καθώς θα υπάρξει «άμεση και 100% επιστροφή» των χρημάτων, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα οι δύο γηπεδούχες ομάδες να απελευθερώσουν τα λεφτά που έχουν ήδη δεσμεύσει.