Μπουρούντι: Σταματά το ποδόσφαιρο λόγω.. εκλογών

Το Μπουρούντι, είναι η μοναδική χώρα στην Αφρική, όπου η ποδοσφαιρική δραστηριότητα συνεχίζεται κανονικά, παρά την πανδημία του κορονοϊού

Μπουρούντι: Σταματά το ποδόσφαιρο λόγω.. εκλογών

Το Μπουρούντι, είναι η μοναδική χώρα στην Αφρική, όπου η ποδοσφαιρική δραστηριότητα συνεχίζεται κανονικά, παρά την πανδημία του κορονοϊού. Κάτι ανάλογο, συμβαίνει σε μόλις ακόμη τρεις χώρες της υφηλίου και συγκεκριμένα στη Λευκορωσία, στο Τατζικιστάν και στη Νικαράγουα.

Ο προγραμματισμός στην αφρικανική χώρα, προβλέπει πως το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαΐου, όμως ο πρόεδρος της Oμοσπονδίας, Ρεβεριέν Ντικουρίγιο, ανακοίνωσε πως θα υπάρξουν τροποποιήσεις στις δύο διοργανώσεις. Κι ενώ θα περίμενε κάποιος, οι ιθύνοντες του Μπουρούντι να... έβαλαν μυαλό και να λάβουν περιοριστικά μέτρα για την πανδημία που πλήττει την ανθρωπότητα, οι πιθανές αναβολές των ποδοσφαιρικών αγώνων, οφείλονται στις επικείμενες προεδρικές και βουλευτικές εκλογές.

Κύπρος: Οι ποδοσφαιριστές μιλάνε για πρόταση μείωσης των απολαβών τους 92%!

Οι κάτοικοι του Μπουρούντι, καλούνται να προσέλθουν στις κάλπες, στις 20 Μαΐου και όπως πρόσθεσε ο Ντικουρίγιο, θα υπάρξει αναβολή αγώνων, στην περίπτωση που τα γήπεδα ή τα στάδια της χώρας, χρησιμοποιηθούν για προεκλογικές συγκεντρώσεις...

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, δεν έκανε καμία αναφορά στους κινδύνους για την υγεία που συνδέονται με τη συνέχιση των αγώνων, υπενθυμίζοντας απλώς, τα προληπτικά μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση, όπως η λήψη της θερμοκρασίας και η απολύμανση των χεριών κατά την είσοδο των πολιτών στα γήπεδα.

«Ψαλίδι» στα τηλεοπτικά συμβόλαια των ομάδων - Τι αναφέρει η NOVA στην επιστολή της

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ