Κύπρος: Οι ποδοσφαιριστές μιλάνε για πρόταση μείωσης των απολαβών τους 92%!

Απογοητευμένο δηλώνει το συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της Κύπρου από την πρόταση της ομοσπονδίας της χώρας (ΚΟΠ) και των ομάδων για μείωση του 23% των ετήσιων απολαβών τους.

Κύπρος: Οι ποδοσφαιριστές μιλάνε για πρόταση μείωσης των απολαβών τους 92%!

Ο ΠΑΣΠ με ανακοίνωσή του απέρριψε από την ίδια ημέρα υποβολής την πρόταση και τονίζει πως θα αναμένει από την ΚΟΠ να επανέλθει με μια νέα λογική πρόταση στα πλαίσια των οδηγιών της FIFA και της πραγματικής ζημιάς που προκάλεσε ή αναμένεται ότι θα προκαλέσει η πανδημία.

Κύπρος: Δεν τα βρίσκουν οι ομάδες στις περικοπές μισθών

Ο ΠΑΣΠ υπογραμμίζει πως μεταφράζοντας σε νούμερα την πρόταση των σωματείων προς τους ποδοσφαιριστές αυτή αντιστοιχεί σε μείωση 92% επί των ποσών που έχουν να λαμβάνουν από την 15.3.20 μέχρι την 31.5.20. Η ανακοίνωση του ΠΑΣΠ αναφέρει μεταξύ άλλων:

Πρόδρομος Πετρίδης: «Όποιου δεν του αρέσει να πάει σπίτι του»


«Είναι με μεγάλη έκπληξη αλλά και απογοήτευση που έχουμε λάβει την επιστολή της ΚΟΠ στην οποία περιλαμβάνεται η πρόταση των σωματείων προς τους ποδοσφαιριστές. Απογοήτευση διότι μια «πρόταση», η οποία αντιστοιχεί σε μια μείωση της τάξης του 92% επί των μισθών που έχουν να λαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές για την περίοδο από 15.3.20 μέχρι και 31.5.20, δεν είναι αυτό που κάποιος θα ανέμενε στα πλαίσια μιας σοβαρής και με καλή πίστη συζήτησης. Ιδιαίτερα όταν προέρχεται από την πλευρά που ζητά τις διευκολύνσεις.»...

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ