Μπάγερν: «Πάγωσαν» οι συζητήσεις με Νόιερ

Η περίπτωση του Μάνουελ Νόιερ φαίνεται να παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες και προς το παρόν τουλάχιστον, οι διαπραγματεύσεις έχουν «παγώσει».

Μπάγερν: «Πάγωσαν» οι συζητήσεις με Νόιερ

Πριν από λίγες ημέρες, η Μπάγερν ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Τόμας Μίλερ, που έληγε το 2021. Το ίδιο ισχύει και για τον Μάνουελ Νόιερ, όμως η περίπτωση του έμπειρου τερματοφύλακα φαίνεται να παρουσιάζει αρκετά μεγαλύτερες δυσκολίες και, προς το παρόν τουλάχιστον, οι διαπραγματεύσεις έχουν «παγώσει».

Ο Νόιερ θέλει συμβόλαιο ως τα 39 του στην Μπάγερν!

Σύμφωνα με το «Kicker», οι δύο πλευρές έχουν μεγάλη διαφορά, τόσο στη διάρκεια ενός νέου συμβολαίου, όσο και στους οικονομικούς όρους του. Οι Βαυαροί προσφέρουν διετή επέκταση συνεργασίας, ως το 2023, ενώ ο Νόιερ μέσω του εκπροσώπου του, Τόμας Κροτ, έχει ζητήσει συμβόλαιο ως το 2025.

«Bild»: Προς «διαζύγιο» η Μπάγερν με τον Νόιερ

Σε ό,τι αφορά τις αποδοχές, οι διοικούντες τους πρωταθλητές Γερμανίας αναφέρουν ότι έφτασαν στο ανώτερο όριο και δεν μπορούν να προσφέρουν τα 20 εκατ. ευρώ ετησίως, που φέρεται να ζήτησε ο διεθνής γκολκίπερ. Την ίδια στιγμή, ο Νόιερ και ο εκπρόσωπός του εμφανίζονται χολωμένοι από τις διαρροές από πλευράς Μπάγερν (ειδικά για το θέμα των οικονομικών απαιτήσεων) κι έτσι οι συζητήσεις έχουν σταματήσει.

Μπάγερν Μονάχου: Μιλάει με Τσέλσι ο Νόιερ

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η ομάδα του Μονάχου έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση ως ελεύθερου (από τη νέα σεζόν) από τη Σάλκε του διεθνή με την εθνική ελπίδων της Γερμανίας τερματοφύλακα Αλεξάντερ Νίμπελ, που θεωρείται ως ένας επίδοξος διάδοχος του Νόιερ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ