Ο Νόιερ θέλει συμβόλαιο ως τα 39 του στην Μπάγερν!

«Αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις της Μπάγερν Μονάχου με τον Μάνουελ Νόιερ είναι το πενταετές συμβόλαιο που ζητά ο 34χρονος πορτιέρο, ενώ οι Βαυαροί προτείνουν συνεργασία για 2 χρόνια!

Ο Νόιερ θέλει συμβόλαιο ως τα 39 του στην Μπάγερν!

Κάθε άλλο παρά θετική εξέλιξη έχουν οι διαπραγματεύσεις του Μάνουελ Νόιερ με την Μπάγερν Μονάχου για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας, που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Όπως αποκαλύπτει ο γερμανικός Τύπος, «αγκάθι» στις συζητήσεις των δύο πλευρών δεν αποτελούν οι οικονομικές αξιώσεις του παίκτη αλλά η χρονική διάρκεια της συμφωνίας.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα για άλλα πέντε χρόνια, όταν δηλαδή θα είναι 39 ετών, ενώ την ίδια στιγμή οι Βαυαροί του προσφέρουν συμβόλαιο για μόνο δύο χρόνια.

Μάλιστα, το πρόβλημα για τους πρωταθλητές Γερμανίας είναι και το γεγονός ότι μόλις τον περασμένο Γενάρη απέκτησαν από την Σάλκε το νέο αστέρι του γερμανικού ποδοσφαίρου, τον τερματοφύλακα Αλεξάντερ Νίμπελ. Ο τελευταίος υπέγραψε συμβόλαιο με τους Βαυαρούς ως το καλοκαίρι του 2025 κι αν τελικά ο Νόιερ πάρει το πενταετές συμβόλαιο που επιθυμεί από τον σύλλογο τότε ο νεοαποκτηθείς άσος θα πρέπει περάσει στον πάγκο το διάστημα της θητείας του στην Μπάγερν.

Επίσημο: Στη Μπάγερν ο Νίμπελ

Επίσης, υπενθυμίζεται πως ο Νόιερ αγωνίζεται με τα χρώματα της Μπάγερν από το 2011 (όταν αποκτήθηκε από την Σάλκε) και στο διάστημα της πολυετούς του καριέρας στους Βαυαρούς μετράει μέχρι σήμερα 374 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Θετική η πρώτη επαφή με Τόμας Μίλερ

Σε αντίθεση με τον Γερμανό τερματοφύλακα, θετικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τις συζητήσεις της Μπάγερν Μονάχου με τον Τόμας Μίλερ. Το υπάρχον συμβόλαιο του επιθετικού των Βαυαρών ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο το πρώτο ραντεβού που έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές για να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους ήταν σε καλό κλίμα.

Μάλιστα, εκτιμάται πως πολύ σύντομα θα… πέσουν και οι μεταγραφές, ώστε ο 30χρονος φορ να «δέσει» το μέλλον του στην ομάδα ως το καλοκαίρι του 2023.