Ροτέν: «Έχει κλείσει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Εμπαπέ»

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζερόμ Ροτέν δήλωσε πως ο Κιλιάν Εμπαπέ θα αγωνιστεί από τη νέα χρονιά στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ροτέν: «Έχει κλείσει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Εμπαπέ»

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τις δηλώσεις του Ζερόμ Ροτέν.

Όπως υποστήριξε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Γάλλος τα έχει βρει με τους «μερένχες» και παρά το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2022 θα μετακομίσει στη Μαδρίτη.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι οι δύο ομάδες έχουν έρθει σε συμφωνία πριν από την κατάσταση που επικρατεί σε όλον τον κόσμο εξαιτίας του κορονοϊού και πως είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η μετακίνηση του 21χρονου.

Συγκεκριμένα ο Ροτέν δήλωσε: «Ξέρω από πηγές του συλλόγου ότι η συμφωνία για να πάρει η Ρεάλ τον Εμπαμπέ ήταν σχεδόν τελειωμένη. Αλλά με όσα συνέβησαν, λόγω πανδημίας θεωρώ ότι η μεταγραφή θα αναβληθεί. Τουλάχιστον για τώρα. Δεν βλέπω με ποιον τρόπο θα μπορέσει η Παρί να τον κρατήσει στην ομάδα. Υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ τους, με τον Εμπαπέ να θέλει την αποχώρηση του το καλοκαίρι. Είναι θέμα χρόνου».