Ποιοι παίζουν σήμερα !

Πλούσια ημέρα η σημερινή σε ότι έχει να κάνει με την αγωνιστική δράση και την δυνατότητα στοιχηματισμού σε ποδοσφαιρικούς -και όχι μόνο- αγώνες

Ποιοι παίζουν σήμερα !

Ποιος να το περίμενε πως μεσοβδόμαδα, εν μέσω της κρίσης του κορονοϊού θα προέκυπτε πρόγραμμα με αρκετές επιλογές για στοιχηματισμό. Ξεκινώντας από το ποδόσφαιρο έχουμε τους ημιτελικούς αγώνες κυπέλλου στην Λευκορωσία, την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα του Τατζικιστάν και για τους… ξενύχτηδες, μετά τα μεσάνυχτα την 15η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Νικαράγουα. Νωρίτερα το βράδι υπάρχουν ματς και από το πρωτάθλημα Νέων της Νικαράγουα και φιλικά προετοιμασίας με επίκεντρο δράσης την Σουηδία και την Ρωσία.

Περισσότερα από 20 ποδοσφαιρικά ματς, στα οποία προσθέτουμε το πινγκ πονγκ και συγκεκριμένα τα παιχνίδια από την Λίγκα Προ της Ρωσίας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και με γεμάτο πρόγραμμα από το απόγευμα μέχρι τη 1.30 τα ξημερώματα οπότε ξεκινούν οι τελευταίοι αγώνες. Επιλεκτικές στοιχηματικές προτάσεις για τα παραπάνω θα έχουμε και σήμερα στο fosonline.gr !