Ο Πάολο Μαλντίνι και ο γιος του ανάρρωσαν από τον κορονοϊό

Τόσο ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν Πάολο Μαλντίνι όσο και ο γιος του, Ντανιέλ, ανάρρωσαν από τον κορονοϊό, με τον πρώτο να επιστρέφει στα καθήκοντά του στους «ροσονέρι»

Ο Πάολο Μαλντίνι και ο γιος του ανάρρωσαν από τον κορονοϊό

Ευχάριστα ήταν τα νεότερα από την Ιταλία για την κατάσταση της υγείας του θρύλου της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, αλλά και του γιου του, Ντανιέλ.

Οι «ροσονέρι» είχαν ανακοινώσει τον περασμένο μήνα πως αμφότεροι είχαν βρεθεί θετικοί σε τεστ για τον κορονοϊό, ωστόσο, όπως σημειώνουν τα Μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας, πλέον και οι δύο ανάρρωσαν από το ιό.

Ο τεχνικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, όπως επίσης και ο γιος του, παρέμειναν σε καραντίνα για περίπου τρεις εβδομάδες, με τον Ντανιέλ να είναι τελικά ο πρώτος που ανάρρωσε πριν ακολουθήσει και ο πατέρας του.

Έπειτα από την αυτήν την εξέλιξη, ο Πάολο Μαλντίνι επέστρεψε πλέον στα καθήκοντά του στην Μίλαν, αν και δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών τον θέλουν να αποχωρεί πολύ σύντομα από το πόστο του στον σύλλογο, με τον Γερμανό Χέντρικ Άλμστατ, που είναι και το «δεξί χέρι» του διευθύνοντος συμβούλου Ιβάν Γκαζίδη, να τον διαδέχεται στην θέση του τεχνικού διευθυντή.

Φεύγει ο Πάολο Μαλντίνι από την Μίλαν