Φεύγει ο Πάολο Μαλντίνι από την Μίλαν

Παρελθόν από την θέση του τεχνικού διευθυντή της Μίλαν θα αποτελέσει ο θρύλος του συλλόγου, Πάολο Μαλντίνι

Φεύγει ο Πάολο Μαλντίνι από την Μίλαν

Με τελείως διαφορετική διοίκηση θα πορευτεί την επόμενη αγωνιστική περίοδο η Μίλαν.

Μπορεί η αγωνιστική δράση στην γειτονική Ιταλία να έχει διακοπεί εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊό, ωστόσο οι ιθύνοντες της ομάδας συνεχίζουν τις κινήσεις τους με το βλέμμα στην επόμενη σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, μετά την απόλυση του Ζβόνιμιρ Μπόμπαν από την θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου των «ροσονέρι», έρχεται μία ακόμα αποχώρηση στον ιταλικό σύλλογο, αυτή του Πάολο Μαλντίνι.

Ο θρύλος της ομάδας κατέχει αυτήν την στιγμή το πόστο του τεχνικού διευθυντή, ωστόσο, όπως τονίζει σε δημοσίευμά της η «Gazzetta dello Sport», πρόθεση των ιθυνόντων της Μίλαν είναι να προσλάβουν σ’ αυτή την θέση τον Γερμανό Χέντρικ Άλμστατ, ο μάλιστα είναι και το «δεξί χέρι» του διευθύνοντος συμβούλου Ιβάν Γκαζίδη.

Όπως σημειώνεται, τόσο ο Γκαζίδης όσο και οι ιθύνοντες της Μίλαν προσπαθούν να πείσουν τον Μαλντίνι να παραμείνει στην ομάδα αλλά σε κάποιο άλλο πόστο, ωστόσο, όπως τονίζεται, ο τελευταίος θα αποτελέσει πολύ σύντομα παρελθόν από την ομάδα.

Επιπρόσθετα, την… πόρτα της εξόδου από την Μίλαν αναμένεται να δει μέσα στο επόμενο διάστημα και ο Ρίκι Μασάρα από την θέση του αθλητικού διευθυντή.