Κορονοϊός: Πήρε εξιτήριο ο Ρουστού

Ο παλαίμαχος Τούρκος τερματοφύλακας Ρουστού Ρετσμπέρ, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έδωσε μάχη με τον κορονοϊό, είναι καλά στην υγεία του και μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας (6/4) πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν. 

Κορονοϊός: Πήρε εξιτήριο ο Ρουστού

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Ρουστού Ρετσμπέρ. Ο παλαίμαχος Τούρκος γκολκίπερ, που είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό, έδωσε τη δική του μάχη και τελικά κατάφερε να βγει νικητής στον αγώνα με τον ιό.

Η γυναίκα του Ρουστού διαψεύδει για την «εντατική»

Συγκεκριμένα, ο 46χρονος τερματοφύλακας κέρδισε τον κορονοϊό, βρίσκεται καλά στην υγεία του και το σημαντικότερο από όλα είναι ότι τη Δευτέρα (6/4) πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Η σύζυγος του Ρουστού μιλά για τη μάχη του: «Το δέρμα του είχε γίνει γκρι, είναι μια μάχη ζωής»!

Μάλιστα ο Τούρκος πρώην τερματοφύλακας και ρέκορντμαν συμμετοχών (120) στην εθνική ομάδα της γειτονικής χώρας έδωσε μάχη με τη νόσο, ευρισκόμενος πριν από μερικές ημέρες σε κρίσιμη κατάσταση, με τη διήγηση της συζύγου του πραγματικά να συγκλονίζει. Ο 46χρονος εμφάνισε ύστερα σημάδια βελτίωσης και τελικά κατάφερε να πάρει εξιτήριο.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Ρουστού

«Τι όμορφη μέρα. Μετά από 11 ημέρες, ο σύζυγός μου βγήκε από το νοσοκομείο», ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησης της Ισίλ στο instagram.