Η γυναίκα του Ρουστού διαψεύδει για την «εντατική»

Η σύζυγος του Ρουστού Ρετσμπέρ προχώρησε σε διάψευση ότι ο άνδρας της νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας λόγω κορονοϊού, αναφέροντας ότι είναι «λίγο καλύτερα» στην υγεία του.

Η γυναίκα του Ρουστού διαψεύδει για την «εντατική»

Ενώ μέχρι πρότινος τα τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Ρουστού Ρετσμπέρ είναι σε κρίσιμη κατάσταση μετά την προσβολή του από τον κορονοϊό, εντελώς διαφορετική εικόνα αφήνει να διαφανεί η σύζυγος του παλαίμαχου γκολκίπερ, η οποία με ανάρτησή της στο instagram αναφέρεται στην κατάσταση του 46χρονου συζύγου της.

Η Ιζίλ Ρετσμπέρ -η οποία φέρεται να είχε μεταδώσει στον άντρα της τον ιό COVID-19, κατά την εφημερίδα «Μιλιέτ»- έγραψε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι ο πρώην γκολκίπερ των Αντάλιασπορ, Φενέρμπαχτσε, Μπαρτσελόνα και Μπεσίκτας είναι «λίγο καλύτερα» στην υγεία του, ενώ χαρακτήρισε φήμες ότι νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας κλινικής της Κωνσταντινούπολης.

«Ευτυχώς οι ειδήσεις για νοσηλεία του σε ΜΕΘ δεν ήταν αληθινές. Είμαστε λίγο καλύτερα. Η κατάστασή μας είναι σταθερή και είμαστε σε κανονικό θάλαμο. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Χίλια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον» ανέγραφε το μήνυμά της.