Κασίγιας: «Tον Δεκέμβρη τελικοί Champions League και Europa League»

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας, Ίκερ Κασίγιας, πρότεινε επιστροφή στην αγωνιστική δράση σε 3 με 4 μήνες και να γίνουν τον Δεκέμβρη οι τελικοί Champions League και Europa League

Κασίγιας: «Tον Δεκέμβρη τελικοί Champions League και Europa League»

Την δική του πρόταση για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση ανακοίνωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας, Ίκερ Κασίγιας, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στους τελικούς Champions League και Europa League.

Λόγω της κατάσταση που επικρατεί σε ολόκληρο τον κόσμο με τον κορονοϊό, ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και της Πόρτο πρότεινε να αρχίσει και πάλι η δράση στα γήπεδα σε τρεις με τέσσερις μήνες και να γίνουν οι δύο ευρωπαϊκοί τελικοί τον Δεκέμβρη.

«Πώς μπορείς να βρεις λύσεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο; Ν’ ακυρώσεις τη σεζόν; Να διεξαχθούν οι διοργανώσεις φυσιολογικά; Θέλω να πω ότι εάν όλα είναι καλά σε 3-4 μήνες, μπορείς να παίξεις τότε το υπόλοιπο και να βάλεις τους τελικούς Champions League και Europa League το Δεκέμβριο. Το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκινά τον Νοέμβριο του 2022. Προσαρμόσου», ήταν το σχόλιο του Κασίγιας στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε την ανάρτηση του Ίκερ Κασίγιας: