Σουάρες: «Είπαν απαίσια πράγματα για την ομάδα, κανείς δεν αρνήθηκε τη μείωση»

Ο Λουίς Σουάρες τοποθετήθηκε για το θέμα της μείωσης των μισθών που επιβλήθηκε από την Μπαρτσελόνα στους παίκτες της, διαψεύδοντας ότι ορισμένοι παίκτες δεν δέχτηκαν τη μείωση.

Σουάρες: «Είπαν απαίσια πράγματα για την ομάδα, κανείς δεν αρνήθηκε τη μείωση»

Ο κορονοϊός έχει προκαλέσει μεγάλες οικονομικές ζημιές στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν ζητήσει από τους παίκτες τους μια μείωση στις αποδοχές τους.

Αυτό αποφάσισε και η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αρκετοί παίκτες άσκησαν... βέτο στη συγκεκριμένη πρόταση, πριν τελικά οι δύο πλευρές οδηγηθούν σε οριστική συμφωνία.

Ωστόσο, ο Λουίς Σουάρες διέψευσε τέτοιες φήμες, ξεκαθαρίζοντας ότι ουδείς αντιτάχθηκε στη μείωση του μισθού, η οποία εξοικονόμησε αρκετά εκατομμύρια για τους «μπλαουγκράνα»:

«Κανείς παίκτης στην ομάδα δεν αρνήθηκε μείωση στις αποδοχές του. Έγινε μία συμφωνία κοινή συναινέσει ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και την ομάδα. Οι αρχηγοί μίλησαν με τον πρόεδρο και κανείς δεν απάντησε αρνητικά. Δυστυχώς ειπώθηκαν ορισμένα απαίσια πράγματα για την ομάδα στο θέμα των μειώσεων».