Ο Σολδάνο για τις μέρες καραντίνας και τον Τέβεζ

Στην Αργεντινή θεωρούν τον Φράνκο Σολδάνο απαραίτητο για τη Μπόκα Τζούνιορς, ενώ εκείνος μιλάει για τις ημέρες της καραντίνας στην πατρίδα του.

Ο Σολδάνο για τις μέρες καραντίνας και τον Τέβεζ

Ο κορονοϊός έχει βάλει σε καραντίνα όλο τον πλανήτη, έχει σταματήσει την αθλητική δραστηριότητα σε κάθε του γωνιά και πλέον οι συνήθειες των ποδοσφαιριστών έχουν αλλάξει για τα καλά.

Οι προπονήσεις γίνονται από το σπίτι με τις δυσκολίες να είναι πολλές, αλλά άπαντες προσπαθούν να προσαρμοστούν σε αυτές τις νέες συνθήκες. Κάπως έτσι και ένας ποδοσφαιριστής που ανήκει στον Ολυμπιακό, αλλά βρίσκεται στην Αργεντινή εξηγεί πως περνάει αυτές τις στιγμές.

Ο Φράνκο Σολδάνο περί ου ο λόγος μίλησε στο FOX Sports Radio Αργεντινή και εξήγησε πως προπονείται αυτές τις ημέρες. «Δουλεύω διπλές βάρδιες ακολουθώντας τις οδηγίες», είπε αρχικά και στη συνέχεια εξήγησε: «Εκτελώ διπλές βάρδιες, ακολουθώντας τις οδηγίες. Όλα όσα κάνουμε είναι μεταφορτωμένα σε μια εφαρμογή και εκεί ελέγχεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στη συνεργασία του με τον Τέβεζ τόνισε: «Με τον Τέβεζ δουλεύουμε για να μπορεί να παίζει πιο ελεύθερα», είπε ο Σολδάνο. Το σημαντικό, πάντως, από το δημοσίευμα είναι πως χαρακτηρίζει τον ποδοσφαιριστή που ανήκει στον Ολυμπιακό "πολύτιμο παίκτη". Στη Μπόκα Τζούνιορς βρήκαν ρόλο στον Σολδάνο και όλα δείχνουν πως θα προχωρήσουν σε αγορά του από τους Πειραιώτες.