La Liga: Διορία ως τις 27 Ιουνίου ή σταματά οριστικά η σεζόν!

Στη σημερινή (3/03) τηλεδιάσκεψη οι ομάδες της ισπανικής λίγκας επανέλαβαν την πρόθεσή τους να συνεχιστεί κανονικά η σεζόν, αλλά έβαλαν περιθώριο ως τις 27 Ιουνίου.

La Liga: Διορία ως τις 27 Ιουνίου ή σταματά οριστικά η σεζόν!

Μέχρι τις 27 Ιουνίου έδωσαν διορία οι ομάδες της ισπανικής λίγκας για τη διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα με τον κορονοϊό.

Όπως ανέφερε σε δημοσίευμά της η μαδριλένικη εφημερίδα «Marca», κατά τη σημερινή (30/3) τηλεδιάσκεψη των ομάδων αποφασίστηκε να περιμένουν μέχρι τα τέλη Ιούνη με την ελπίδα να αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση. Σε περίπτωση όμως που κάτι τέτοιο δεν θα είναι εφικτό να συμβεί, τότε θα διακοπεί οριστικά η σεζόν.

«Εάν μέχρι τότε δεν λειτουργεί κανονικά η χώρα, η καταστροφή του ποδοσφαίρου θα είναι η λιγότερο σημαντική», εξήγησε στη «Marca» ένας εκ των προέδρων των συλλόγων που συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη.

Επιπροσθέτως, όπως σημειώνεται, ακόμα και στην περίπτωση που αποφασιστεί να αρχίσει και πάλι η δράση στα γήπεδα της χώρας, αυτό θα συμβεί δίχως την παρουσία θεατών στις αναμετρήσεις των ομάδων, καθώς τα παιχνίδια θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ θα συμπιεστεί το αγωνιστικό πρόγραμμα ώστε να ολοκληρωθεί μέσα σε ένα διάστημα 4-5 εβδομάδων, κατά το οποίο οι ομάδες υπολογίζεται πως θα αγωνίζονται περίπου κάθε τρεις ημέρες.