Η δωρεά του Σέρχιο Ράμος στη μάχη για τον κορονοϊό

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, προσέφερε μάσκες, τεστ και προστατευτικούς εξοπλισμούς για την καταπολέμηση του κορονοϊού

Η δωρεά του Σέρχιο Ράμος στη μάχη για τον κορονοϊό

Ένας ακόμα αθλητής αποφάσισε να αναλάβει δράση στη μάχη που μαίνεται σε ολόκληρο τον κόσμο κόντρα στον κορονοϊό. Ο λόγος αυτήν την φορά για τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος επέλεξε να κάνει την δική του προσφορά για την αντιμετώπιση της νόσου.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός των «μερένχες» προσέφερε στις αρμόδιες Αρχές της χώρας του 265.000 μάσκες, 15.000 τεστ και 1000 προστατευτικούς εξοπλισμούς, τα οποία θα δοθούν μέσω της UNICEF της οποίας είναι και πρεσβευτής.

Σημειώνεται ότι σε ανάλογη κίνηση έχουν προβεί και άλλοι μεγάλοι αστέρες του αθλήματος όπως οι Kριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και άλλοι, ενώ πριν από μερικές μέρες οι ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης είχαν ανακοινώσει την δική τους δωρεά με αντίστοιχα αγαθά.

Μάλιστα, όπως σημειώνει σε δημοσίευμά της η μαδριλένικη εφημερίδα «AS», το παράδειγμα της «βασίλισσας» και του αρχηγού της αναμένεται πολύ σύντομα να ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, βοηθώντας και αυτοί με την σειρά τους στη μάχη για τον κορονοϊό.