Παρί Σεν Ζερμέν: Δώρισε 100.000 ευρώ στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Γαλλίας

Η Παρί Σεν Ζερμέν στη μάχη κατά του κορονοϊού. Η προσωπική δέσμευση του ιδιοκτήτη της, να βοηθήσει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

Παρί Σεν Ζερμέν: Δώρισε 100.000 ευρώ στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Γαλλίας

Η πανδημία του κορονοϊού έχει επηρεάσει την ζωή του πλανήτη και ειδικά το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, που μάχεται με την Covid-19 στα νοσοκομεία. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δωρίσει 100.000 ευρώ προκειμένου να ενισχυθεί το εθνικό σύστημα υγείας της Γαλλίας, ενώ συνεχίζει να συνδράμει με όποιον τρόπο μπορεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο σε 82χρονο χωρίς δήλωση μετακίνησης

Στο πλαίσιο αυτό, ο επικεφαλής του Παγκόσμιο Οργανισμού Υγείας, Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγεσούς, αποκάλυψε μέσω Twitter, ότι ήλθε σε επικοινωνία με τον «ισχυρό άνδρα» της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί:

«Είχα μια εποικοδομητική επικοινωνία με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο οποίος δεσμεύθηκε να βοηθήσει τον ΠΟΥ ώστε να νικήσουμε στην μάχη με τον κορονοϊό. Η υποστήριξη από τον κόσμο του αθλητισμού, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία όλων».

Μανέ σε Σισέ & Μπα: «Το επόμενο καλοκαίρι θα έρθω στον Ολυμπιακό»! (video)

Κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο Αλ Κελαϊφί, πρότεινε να θέσει στη διάθεση του ΠΟΥ, όλα τα μέσα ενημέρωσης και ιδιαίτερα των παικτών για να βοηθήσουν και να αποτελέσουν παράδειγμα στην συγκεκριμένη μάχη, κυρίως μέσω διαφημιστικών μηνυμάτων.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ