Μανέ σε Σισέ & Μπα: «Το επόμενο καλοκαίρι θα έρθω στον Ολυμπιακό»! (video)

Ο Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους δυο αμυντικούς του Ολυμπιακού, Σισέ και Μπα και σε πρόσφατη βινεοκλήση, τους είπε πως θα έρθει στην ομάδα του Πειραιά.

Μανέ σε Σισέ & Μπα: «Το επόμενο καλοκαίρι θα έρθω στον Ολυμπιακό»! (video)

Ο Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους δυο αμυντικούς του Ολυμπιακού, Σισέ και Μπα και σε πρόσφατη βινεοκλήση, τους είπε πως «το επόμενο καλοκαίρι θα έρθω...»!

Επικοινωνία μέσω βιντεοκλήσης είχαν οι δυο κεντρικοί αμυντικοί του Ολυμπιακού, Παπ Αμπού Σισέ, Ουσεϊνού Μπα με τον επιθετικό της Λίβερπουλ Σαντιό Μανέ.

Ο σταρ της Λίβερπουλ ο οποίος έχει παρακολουθήσει πολλές φορές αγώνες του Ολυμπιακού, ώστε να δει τους δύο συμπατριώτες του.

Οι τρεις Σενεγαλέζοι, λοιπόν, συζήτησαν για αρκετή ώρα μέσω social media και κάποια στιγμή o επιθετικός των πρωταθλητών Ευρώπης, Σαντιό Μανέ είπε στους δυο κεντρικούς αμυντικούς των Πειραιωτών πως θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όταν οι δύο «ερυθρόλευκοι» πάρουν μεταγραφή στη Λίβερπουλ.

«Το επόμενο καλοκαίρι θα έρθω στον Ολυμπιακό. Μόλις έρθετε εσείς στη Λίβερπουλ, εγώ θα έρθω εκεί» είπε χαρακτηριστικά στους Σισέ, Μπα ο εκ των κορυφαίων παικτών της Λίβερπουλ Σαντιό Μανέ.

Πρόσφατα ο άσος της Λίβερπουλ και μετά την εξαιρετική εμφάνιση του Μπα κόντρα στην Άρσεναλ με τη φανέλα του Ολυμπιακού για το Europa League, αποθέωσε στα social media τον κεντρικό αμυντικό των Πειραιωτών.

Ο επιθετικός της ομάδας του Λίβερπουλ ανάρτησε φωτογραφία από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και έγραψε: «Τι παιχνίδι κάνει ο Ουσεϊνού Μπα».

Δεν είναι και λίγο πράγμα ένας ποδοσφαιριστής της αξίας του Μανέ να αποθεώνει τον ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων».