Premier League: Τηλεδιάσκεψη για το μέλλον του πρωταθλήματος

Μέσα στην ήμερα (19/3) θα πραγματοποιηθεί η τηλεδιάσκεψη της Premier League με εκπροσώπους των 20 ομάδων για να συζητηθούν όλα τα πιθανά σενάρια της αγωνιστικής επιστροφής του πρωταθλήματος.

Premier League: Τηλεδιάσκεψη για το μέλλον του πρωταθλήματος

Την Πέμπτη (19/3) πρόκειται να πραγματοποιηθεί η τηλεδιάσκεψη της Premier League, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι και των 20 ομάδων, για να τεθούν επί τάπητος όλα τα πιθανά σενάρια επιστροφής του αγγλικού πρωταθλήματος μετά το πέρασμα του κορονοϊού.

Premier League: Ένα σενάριο για τη συνέχιση του πρωταθλήματος

Σύμφωνα με το Sky Sports πάντως, η εν λόγω τηλεδιάσκεψη για το μέλλον της Premier θα έχει τη μορφή ενημέρωσης και όχι λήψης αποφάσεων. Απλώς όλοι οι εκπρόσωποι των συλλόγων και της διοργανώτριας αρχής θα καταθέσουν τις προτάσεις τους για τον τρόπο συνέχισης του πρωταθλήματος.

Premier League: Παράταση σε συμβόλαια παικτών που εκπνέουν το καλοκαίρι

Αξίζει να σημειωθεί ότι καμία πλευρά δεν επιθυμεί την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, αφού υπάρχει η πρόθεση να βρεθεί μία φόρμα για τη διεξαγωγή των 9 αγωνιστικών που απομένουν. Ωστόσο μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν μπορεί να τεθεί σε χρονικό πλαίσιο, μόνο να συζητηθεί θεωρητικά.