Για ποιο λόγο «τρέμουν» στη Βαλένθια

Ήδη το 35% παικτών και προσωπικού της Βαλένθια έχει διαγνωστεί με κορονοϊό και στο ισπανικό κλαμπ φοβούνται πως σύντομα όλη η ομάδα θα βρεθεί θετική στο νέο ιό!

Για ποιο λόγο «τρέμουν» στη Βαλένθια

Μετά την Ιταλία, η Ισπανία είναι η ευρωπαϊκή χώρα που αντιμετωπίζει το πιο σοβαρό πρόβλημα με το νέο κορονοϊό, καθώς οι θάνατοι στη χώρα έχουν αγγίξει πλέον τους 500.

Η ποδοσφαιρική ομάδα που αντιμετωπίζει το σοβαρότερο πρόβλημα με το νέο φονικό ιό ανά την Ευρώπη είναι μακράν η Βαλένθια, καθώς ήδη το 35% παικτών και προσωπικού έχουν διαγνωστεί με τον Covid-19.

Με κορονοϊό το 35% της Βαλένθια

Η αιτία των πολλαπλών κρουσμάτων στις τάξεις της Βαλένθια είναι πιθανότατα το ταξίδι της ισπανικής ομάδας στην πολύπαθη από τον ιό Ιταλία, για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Αταλάντα στο πλαίσιο του Champions League.

Γι' αυτό, άλλωστε, οι άνθρωποι των «νυχτερίδων» είναι έξαλλοι με την UEFA, καθώς τους υποχρέωσε να ταξιδέψουν στη Λομβαρδία σε μία περίοδο που ο κορονοϊός ήταν σε έξαρση.

Μάλιστα, όπως τονίζει σε σχετικό άρθρο της η Marca, στα αποδυτήρια της Βαλένθια είναι πεπεισμένοι πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουν μολυνθεί άπαντες από τον κορονοϊό, φοβούμενοι αυτό το ενδεχόμενο καθώς βλέπουν το πόσο εύκολα και ραγδαία εξαπλώνεται, ιδίως σε κλειστές κοινωνίες όπως μια ποδοσφαιρική ομάδα.