Champions League: Αναβολή στα Γιουβέντους-Λιον και Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ!

Η UEFA ανέβαλε το δεύτερο παιχνίδι μεταξύ της Γιουβέντους με την Λιόν, όπως και στο παιχνίδι στην Αγγλία μεταξύ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης!

Champions League: Αναβολή στα Γιουβέντους-Λιον και Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ!

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε ότι αναβλήθηκε η αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, επειδή ο Τρέι Τόμπκινς της ομάδας μπάσκετ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να μπει σε καθεστώς καραντίνας, τόσο η μπασκετική, όσο και η ποδοσφαιρική ομάδα.

«Η απόφαση για την αναβολή του αγώνα έγινε σε συνεννόηση με την UEFA» αναφέρει η ανακοίνωση της Σίτι, η οποία έστειλε τις ευχές της στους παίκτες και τα τεχνικά τιμ των ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ της Ρεάλ.

Η αναβολή του Γιουβέντους-Λιόν:

Μετά και το Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης, η UEFA αποφάσισε ότι δεν θα διεξαχθεί ούτε το Γιουβέντους – Λυών. Κοινώς, ανέβαλε τις ρεβάνς της φάσης των “16” του Champions League που ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν την ερχόμενη Τρίτη (17 Μαρτίου).

Κορονοϊός: Δέκα κρούσματα μετά το Λίβερπουλ - Ατλέτικο

Οπότε, ούτε στο Τορίνο θα έχουμε παιχνίδι, κάτι που ούτως ή άλλως ήταν δύσκολο να συμβεί, καθώς υπάρχει απαγόρευση πτήσεων από και προς την Ιταλία. Άλλωστε η Γιούβε είχε το πρώτο σημαντικό αθλητικό κρούσμα στη χώρα με τον Ντανιέλε Ρουγκάνι, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενημέρωσε την ομάδα του ότι δεν θα επέστρεφε και θα έμενε στην Πορτογαλία σε καραντίνα.

Equipe: Η UEFA θα αναστείλει Europa και Champions League και θα μεταθέσει το Euro2020