Κορονοϊός: Δέκα κρούσματα μετά το Λίβερπουλ - Ατλέτικο

Δέκα νέα κρούσματα του κορονοϊού στην περιοχή του Λίβερπουλ ανακοινώθηκαν μετά τον αγώνα των κόκκινων με την Ατλέτικο για το Champions League.

Κορονοϊός: Δέκα κρούσματα μετά το Λίβερπουλ - Ατλέτικο

Ολυμπιακός-Γουλβς: Σέντρα στο Καραϊσκάκη, αλλά χωρίς συνεντεύξεις Τύπου

Τα κρούσματα κορονοϊού στο Λίβερπουλ αυξήθηκαν σε δέκα μέσα σε λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση των Reds με την Ατλέτικο σύμφωνα με αγγλικά μέσα, τα οποία κατηγορούν τις αρμόδιες αρχές που επέτρεψαν το ταξίδι στους 3.000 Μαδριλένους οπαδούς.

Πριν από το ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, το Λίβερπουλ δεν είχε ανακοινώσει ακόμη το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στην πόλη. Σύμφωνα με την «Liverpool Echo», την επομένη του αποκλεισμού των Reds, τα άτομα που έχουν προσβληθεί από τον ιό COVID-19 έφτασαν ήδη τα δέκα.

Αυτό αποτέλεσε αφορμή για τα αγγλικά σάιτ να ασκήσουν κριτική στην UEFA και τις υπόλοιπες αρχές, που έδωσαν το πράσινο φως στους φίλους των Κολτσονέρος να ταξιδέψουν στο Λιμάνι, υποδεικνύοντάς τους ως φορέα μόλυνσης για τα πρώτα κρούσματα.

«3.000 οπαδοί ήρθαν από τη Μαδρίτη, εκεί που ήδη έχει αποφασιστεί η διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και τους άφησαν να μείνουν στο Λίβερπουλ, να περπατούν ανενόχλητοι και να πίνουν στα μπαρ», δήλωσε στο τοπικό μέσο ο πρώην διευθυντής δημόσιας υγείας του Λίβερπουλ, Τζον Άστον».

UEFA: Καλεί ομοσπονδίες και συλλόγους να αποφασίσουν για διοργανώσεις και Euro 2020!

Ολυμπιακός - Γουλβς: Το ρεκόρ που κυνηγά ο Ζότα