Την Πέμπτη 12/3 η απόφαση για το μέλλον της La Liga

Έκτακτη σύσκεψη έχουν προγραμματίσει για αύριο (12/03) η διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος με την Ομοσπονδία της χώρας και την Ένωση Ποδοσφαιριστών για το ενδεχόμενο αναβολής της La Liga

Την Πέμπτη 12/3 η απόφαση για το μέλλον της La Liga

Κρίσιμη σύσκεψη έχει προγραμματιστεί για αύριο (12/03) στην Ισπανία για το ενδεχόμενο αναβολής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η διοργανώτρια Αρχή, η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας όπως επίσης και η Ένωση Ποδοσφαιριστών θα συναντηθούν για να ανακοινώσουν την διακοπή των αναμετρήσεων στις δύο μεγάλες κατηγορίες της χώρας, την Primera και την Segunda Division.

Η συγκεκριμένη απόφαση επρόκειτο αρχικά να παρθεί σήμερα, ωστόσο το μόνο που αποφασίστηκε ήταν η αναστολή των δραστηριοτήτων μόνο στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Σύμφωνα με τα Μέσα ενημέρωσης της χώρας, στην Ισπανία υπάρχει διαφωνία ως προς την διακοπή, αφού η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας και η Ένωση Ποδοσφαιριστών ζητούν την αναβολή των αναμετρήσεων για δύο εβδομάδες, ενώ αντίθετα η La Liga με την σειρά της επιμένει να περιοριστούν τα μέτρα για κεκλεισμένων των θυρών.

Επιπρόσθετα, στο σχετικό θέμα αναφέρθηκε και ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντάνι Καρβαχάλ, με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Οι παίκτες, τα τεχνικά τιμ και οι βοηθοί των ομάδων της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας έχουμε ανοσία;», έγραψε ο ποδοσφαιριστής.