Bundesliga: Κεκλεισμένων όλοι οι αγώνες της 26ης αγωνιστικής

Λόγω κορονοϊού οι ιθύνοντες της Bundesliga αποφάσισαν πως όλοι αγώνες της ερχόμενης 26ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, ως ένα μέτρο προστασίας και αποφυγής συνωστισμού του κόσμου.

Bundesliga: Κεκλεισμένων όλοι οι αγώνες της 26ης αγωνιστικής

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθούν όλες οι αναμετρήσεις της 26ης αγωνιστικής της Bundesliga, το διάστημα 13-16 Μαρτίου, λόγω της ανησυχίας για την εξάπλωση του νέου κορονοϊού.

Καθώς στη Γερμανία τέτοιες αποφάσεις λαμβάνονται ξεχωριστά από κάθε κρατίδιο, σήμερα προστέθηκαν στη... λίστα και οι τελευταίοι τρεις αγώνες, καθώς οι αρχές του Βερολίνου, της Φρανκφούρτης και της Λειψίας αποφάσισαν τη διεξαγωγή χωρίς θεατές των προσεχών αναμετρήσεων. Πρόκειται για τα παιχνίδια Ουνιόν - Μπάγερν Μονάχου, Άιντραχτ Φρανφούρτης - Γκλάντμπαχ και Λειψία - Φράιμπουργκ, το οποίο ήταν και το τελευταίο που ανακοινώθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λειψία υποδέχθηκε χθες (10/3) με κόσμο την Τότεναμ και πανηγύρισε την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Champions League, ενώ και η Άιντραχτ θα έχει στο πλευρό της τους φιλάθλους της, στην αυριανή (12/3) αναμέτρηση του Europa League με τη Βασιλεία.

Στο μεταξύ, το γερμανικό ποδόσφαιρο μετράει το πρώτο «θύμα» του από τον νέο κορονοϊό, καθώς ο κεντρικός αμυντικός του Ανόβερου, Τίμο Χούμπερς, διαγνώστηκε θετικός και τέθηκε σε καραντίνα. Οι συμπαίκτες του θα υποβληθούν σε έλεγχο και από τα αποτελέσματα θα εξαρτηθεί το τι θα γίνει με τα προσεχή παιχνίδια της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία.