Κορονοϊός: Θετικός ποδοσφαιριστής του Αννόβερου!

Το Αννόβερο ανακοίνωσε πως ο Τίμο Χούμπερς, βρέθηκε θετικός σε εξετάσεις που υποβλήθηκε για κορονοϊό και τέθηκε σε καραντίνα.

Κορονοϊός: Θετικός ποδοσφαιριστής του Αννόβερου!

Το Ανόβερο ανακοίνωσε ότι ο 23χρονος Γερμανός κεντρικός αμυντικός του, Τίμο Χούμπερς, βρέθηκε θετικός σε εξετάσεις που υποβλήθηκε για κορονοϊό και τέθηκε σε καραντίνα.

Όπως έκανε γνωστό η Γερμανική ομάδα, ο Χούμπερς κόλλησε τον ιό σε μία εκδήλωση που έγινε το περασμένο Σάββατο στην περιοχή του Χίλντεσχάιμ και έκτοτε δεν ήρθε σε επαφή με τους συμπαίκτες του.

Κορονοϊός: Στο ρόστερ της Λίνφιλντ ο πρώτος ποδοσφαιριστής που προσβλήθηκε!

Βέβαια όλη η ομάδα του Αννόβερου θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει και κάποιο άλλο κρούσμα εντός της ομάδας.

O Χούμπερς είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα επαγγελματία ποδοσφαιριστή στην Γερμανία, την ώρα που το Αννόβερο προπονείται κεκλεισμένων των θυρών, όπως χωρίς θεατές θα γίνει και η προσεχής αναμέτρηση με την Ντινάμο Δρέσδης.

«Μέχρι τώρα δεν έχει συμπτώματα. Ο τρόπος που το διαχειρίστηκε ήταν υποδειγματικός. Όταν έμαθε ότι ένα πρόσωπο με το οποίο ήταν μαζί στην εκδήλωση βρέθηκε θετικός, το είπε απευθείας στον γιατρό του, που τον έθεσε σε κατ’ οίκον περιορισμό» τόνισε ο αθλητικός διευθυντής Γκέρχαρντ Τσούμπερ.